vineri, 21 ianuarie 2011

Cele mai bune locuri in care sa traesti...

Daca ai avea posibilitatea sa te muti in orice loc din lume, ce destinatie ai alege?
Daca nu te-ai hotarat inca te ajutam noi.
Exista multe locuri minunate in lume in care poti trai, cu toate astea numai cateva sunt exceptionale, acestea urcand in fruntea clasamentului datorita criteriilor superioare legate de calitalea vietii.Viena, Austria
Orasul austriac Viena a fost numit in ultimiii ani drept unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a tari.
Mercer Consulting Company a numit Viena orasul numarul 1 din lume, cu o calitate extraordinara a vietii.
Institutiile politice si sociale din acest oras sunt stabile si functioneaza in deplina armonie.Rata criminalitatii scazuta, o economie puternica, un sistem de ingrijre al sanatatii stabil si un sistem educational de calitate, acestia sunt doar cativa dintre indicatorii de calitate superioara care recomanda orasul Viena drept locul ideal pentru a trai.Cunoscut pentru cladirea celebra a Operei si pentru arhitectura interesanta, orasul Viena este bogat in cultura si arta.

Situat de-a lungul Dunarii, acest oras austriac sta ca model exemplar pentru alte orase europene.Noua Zeelanda
Potrivit According to Alliance & Leicester International Consulting Company, New Zeelanda este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri pentru a trai.
Noua Zeelanda este o destinatie populara pentru persoanele care cauta conditii superioare de viata la un pret accesibil.Aceasta regiune insulara are foarte multe de oferit. Atat piata imobiliara cat si celelalte lucruri necesare vietii au preturi accesibile.
Rata criminalitatii este scazuta, iar vremea este in general buna.Programul de munca destul de lejer din aceasta tara permite populatiei sa petreaca cat mai mult timp cu familia.

Plajele pitoresti ce se intind in lungul coastei sudice a Oceanului Pacific, fauna salbatica unica si rezervatiile naturale sunt doar cateva dintre atractiile care fac din Noua Zeelanda un loc special.Zurich, Elvetia

Zurich este cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei, fiind ales succesiv de sase ori drept orasul cu cel mai inalt standard al nivelului de viata pe plan mondial.
Orasul dispune de o mare diversitate de parcuri si gradini publice, dar si de numeroase alte puncte de atractie, Zurichul reprezentand punctul de pornire a numeroaselor excursii zilnice catre vecinatati spectaculoase.De altfel, veti regasi prezenta naturii in orice colt al Zürichului, putand ajunge la umbra padurii dupa doar o scurta plimbare.

Orasul gazduieste oameni apartinand celor mai diverse natiuni, fapt ce induce un sentiment al vitalitatii si multiculturalitatii.Geneva
Conform unui studiu publicat de consultantul american Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupa un loc fruntas (la egalitate cu Zurich) in lista oraselor cu cea mai buna calitate a vietii.
Geneva este un oras elvetian situat in extremitatea vestica a tarii, capitala a cantonului cu acelasi nume.Acesta are cea mai redusa rata a criminalitatii din lume, chiar daca sondajele arata ca Luxemburg este orasul cu cea mai mare siguranta.
Geneva ca si celelalte orase elvetiene are un sistem de invatamant eficient si foarte bine pus la punct.Geneva este unul din centrele de productie de ceasornice a Elvetiei. Marci ca Rolex, Omega, IWC, Tissot, stralucesc in sute de vitrine. Fara a trece cu vederea si un uimitor Muzeu al ceasornicelor.
In afara de acestea, Geneva are peste 30 de muzee. Pentru cei interesati de arhitectura, Orasul vechi are un numar exceptional de locuri si embleme celebre ale Genevei, cum ar fi Jet d'Eau Fountain si Ceasul Floral.

Restaurante de toate felurile, de la cele traditionale la cele cu bucatarie internationala.Vancouver, Canada
Canada a fost numita cea mai primitoare tara in anul 2007 de catre Anholt Brand Index.
Aceasta beneficiaza de 60 miliarde dolari anual de pe urma turismului, majoritatea vizitand orase precum Quebec, Toronto sau Vancouver.Vancouver este cel mai mare oras din provincia Columbia Britanica in Canada, fara insa a fi capitala provinciei, care este Victoria. Este cel mai mare oras canadian la vest de Toronto.Rata criminalitatii este scazuta aici, in principal datorita controlului sever asupra armelor.

Doar putin peste 10% din infractiunile comise in Canada sunt violente si cu toate ca numarul omuciderilor a crescut, raman mult sub pragul anilor '70.Urumqi, China

Urumqi este cel mai poluat oras din lume.
Acesta are ghinionul sa se afle in apropierea unei zone agricole pe a carui sol se folosesc substante sulfuroase, precum si poluanti industriali mortali.Oamenii de stiinta din China spun despre Urumqi ca acesta este noul Linfen, oras ce pana nu de mult era numit cel mai poluat oras din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu